Prati nas na društvenim mrežama

Auto moto

NOVI DETALJI ŠUMAHEROVOG ZDRAVSTVENOG STANJA: Supruga Korina otkrila šta se dešava sa Mihaelom (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: EPA/J.L.Cereijido

Legednarni vozač Formule 1 doživeo je teške povrede na skijanju krajem 2013. godine od kojih se još nije oporavio


Svet sa nestrpljenjem iščekuje dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru koji će premijerno biti prikazan 15. septembra.

Legednarni vozač Formule 1 doživeo je teške povrede na skijanju krajem 2013. godine od kojih se još nije oporavio.

Kroz sve nevolje tokom prethodnih skoro osam godina prolazila je Mihaelova supruga Korina koja je sada rešila da iznese nove detalje. Ključna stvar koju je Korina sada izjavila jeste da joj nedostaje muž jer je nakon nesreće postao drugačiji.

– Mihael mi nedostaje svakog dana. On je ovde, na drugačiji način, ali je ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke. Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni, ali jednostavno mi nije palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi – rekla je Korina Šumaher i dodala:

– Nikada nisam krivila Boga zbog toga što mu se desilo. To je bila samo loša sreća.

Šumaherova supruga je priznala da je celokupna porodica posećivala terapeuta i da će nastaviti da privatni život drže u javnosti.

– Pokušavamo da nastavimo kao porodica, onako kako bi se to dopadalo Mihaelu. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da mu učinimo bolje i da mu bude udobno. Nastavljamo sa životom: “privatno je privatno”, kako je uvek govorio. Veoma mi je važno što može da nastavi da uživa u privatnom životu što je više moguće. Mihael nas je uvek štitio, sada mi štitimo njega – rekla je Korina Šumaher.

Zbog sve većeg interesovanja iz celog sveta, porodica je nedavno odlučila da se preseli i da taj sačuva svoju intimu.

Izvor: Espreso