Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

ANTIĆ GLEDAO PARTIZAN Ono što je Natho pokazao do sada nije viđeno u Humskoj

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Na tribinama stadiona u Humskoj nije bilo navijača, ali jeste mališana. Oni su preuzeli ulogu navijača, odlično je obavljali tokom svih 90 minuta. Za razliku od tribina, lože su bile pune. U jednoj od njih, u društvu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, našao se Radomir Antić.

– Od minimalne pobede bitnije mi je ispitivanje istorije dovođenjem dece na stadion. Zapadna tribina je za mene budućnost Partizana. Snaga te dece nam je potrebna više nego ikada da izađemo iz ovih kriza, koje imamo, što se tiče i kažnjavanja i svega ostalog. Problem postojim na nama je da sednemo i vidimo kako da ga rešimo – rekao je Radomir Antić za “Žurnal”.

Kakvi su vaši utisci o meču u Humskoj?

– Protivnik je pokazao izuzetan kvalitet. Ima brze spoljne igrače. Pravio je dosta problema. Definitivno, kada je Natho ušao u igru, dobili smo na kvalitetu i dubinskim loptama. Ostavio je izvanredan utisak. Pokazao je nešto što do sada nismo imali u timu Partizana.

Šta mislite o izmeni napadača Partizana na poluvremenu, kada je umesto Sedika zamenio Ožegović?

– Sadika je ekipa tražila dugačkim loptama, zbog visine, što nije bilo opredeljenje u nastavku. Partizan ima kvalitet i trebalo bi da igra više po spoljnim pozicijama – zaključio je Antić.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *