Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

BEK ATALANTE SE SLAŽE SA MITROVIĆEM: I on je osetio Ronaldovu nadmenost, a bio mu je idol!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Znate one trenutke kada vam se nešto sramotno desi, pa se osvrnete oko sebe da vidite da li je neko to primetio? E, tako sam se tada osećao, želeo sam da se sakrijem negde – rekao je Gosens


Kristijano Ronaldo definitivno ume da bude vrlo neprijatan kada nije raspoložen, a tako je uvek kada gubi.

Jedan od najboljih bekova Serije A, Robin Gosens, otkrio je kako se posle jednog duela svoje Atalante i Juventusa razočarao u dotadašnjeg uzora.

– Nakon utakmice protiv Juventusa hteo sam da ispunim svoj san i da uzmem Ronaldov dres. Kada je sudija svirao kraj utakmice, umesto da odem da slavim, otišao sam do njega. Pitao sam ga: “Kristijano, mogu li da dobijem dres? On me nije ni pogledao, samo se okrenuo i rekao: Ne!” – otkrio je u svojoj autobiografiji Gosens.

Iako on nije imao čega da se stidi, reprezentativac Nemačke se prirodno osetio vrlo poniženim.

– Pocrveneo sam, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega. Dok sam odlazio, osetio sam se tako malim. Znate one trenutke kada vam se nešto sramotno desi, pa se osvrnete oko sebe da vidite da li je neko to primetio? E, tako sam se tada osećao, želeo sam da se sakrijem negde – rekao je bek Atalante.

Ako mu je za utehu, Atalanta je trenutno ispred Juvea na prvenstvenoj tabeli, imaju 58 bodova na trećem mestu, a “Stara dama” 56, ali i meč manje.

KRENUO NA SKIJAMA KROZ PLANINU DA BI IZBEGAO KARANTIN: Našli ga skroz mokrog, promrzlog i – ljutog što je uhvaćen!

Izvor: Espreso