Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

BERLUSKONI PUŠTEN IZ BOLNICE: Otkrio je šta mu je bilo najteže kod koronavirusa!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: AP

U intervjuu za dnevni list Korijere dela Sera, Berluskoni kaze da se još uvek oseča malaksao, bez snage, ali to je jedna od karakteristika zaraze Covidom-19


– Najteža su mi bila prva tri dana u bolnici. Činilo mi se da neću preziveti, osećao sam bolove u celome telu – izjavio je nekadašnji italijanski premijer i lider stranke Forca Italija Silvio Berluskoni o zarazi od Covida-19, zbog čega je bio hospitalizovan 10 dana u milanskoj bolnici San Rafaele.

U intervjuu za dnevni list Korijere dela Sera, Berluskoni kaze da se još uvek oseča malaksao, bez snage, ali to je jedna od karakteristika zaraze Covidom-19.

Berluskoni je sada u svojoj kući u Milanu, u karantinu, i tek nakon drugog negativnog testa na koronavirus, može se smatrati da je ozdravio.

– Dok sam ležao bolestan, nisam nikada izgubio nadu i do kraja sam se uzdao u kompetenciju lekara. I to je moja poruka svima, ne očajavajte, borite se i nemojte izgubiti nadu u ozdravljenje – kaze Berluskoni.

Na pitanje o eventulanom drugom talasu pandemije i mogućnosti novog karantina Berluskoni, koji je još uvek veoma popularan političar, rekao je da bi “novi karantin bio humanitarna, ekonomska i privredna katastrofa za Italiju”.

– Ne smemo smanjiti oprez niti ignorisati mere zaštite, virus je oko nas, pogledajte slučaj Izraela, moramo učiniti sve, pojedinačno i svi zajedno, da smanjimo opasnost od širenja Covida-19 – rekao je Berluskoni.


TAJSON I DALJE NEMILOSRDAN! Snimak sa poslednjeg treninga GVOZDENOG obišao planetu!


Izvor: Espreso