Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Bivši fudbaler Partizana slobodan i čeka pravu ponudu

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Veliko iznenađenje izazvala je letos odluka Sava Miloševića da ne računa na Gorana Zakarića, te da reprezenatativac Bosne i Hercegovine može da potraži novi klub.

Pokušali su crno-beli da zarade na transferu krilnog napadača, pošto su ga prethodno platili sarajevskom Željezničaru, ali to baš i nije išlo po planu. Na kraju, javila se rumunska Univerzitatea i Zakarić je otišao u Krajovu, rasteretivši Partizanov budžet bar za platu.

Zakarić je završio saradnju sa Rumunima i sada očekuje da pronađe klub u kome će nastaviti karijeru. U “Želji“ je igrao odlično, pa ne čudi to što je prva ponuda stigla od tima sa “Grbavice“. Potvrdio je to i sam Zakarić.

– Da, zvali su me iz “Želje“, ali to nije bilo ništa konkretno. Raspitivali su se, ali je meni prioritet nastavak karijere u nekom inostranom klubu. Najviše ponuda imam iz Hrvatske i Turske, pa verujem da će narednih dana mnogo toga biti jasnije – kaže Goran Zakarić.

Po njegovim rečima, svi klubovi su se interesovali da li je slobodan fudbaler, odnosno da li je pod ugovorom.

– Ja imam čiste papire, te nema potrebe da se plaća obeštećenje nekom klubu. Zato sam siguran da ću lako pronaći novi klub, pa ne žurim u odluci. Važno je da to bude ambiiciozan klub, i da će saradnja biti ozvaničena na obostrano zadovoljstvo. Sve će se znati u narednih desetak dana – završio je fudbaler za koga nam se čini da je mogao da ostavi dublji trag u crno-belom dresu.