Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Bivši igrač Partizana zaražen i smešten u bolnicu!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA/PETER KOMKA

Nakon što je objavljeno u kom klubu igra, koliko ima godina i odakle dolazi medijima nije bilo teško da pogode o kome se radi


Prvobitna informacija koju su preneli mediji na Tajlandu jeste da je jedan od dvojice zaraženih putnika koji su doputovali u tu zemlju srpski fudbaler, a sada već možemo reći i da se zna o kom igraču je reč.

Naime, najpre je izvešteno da su jedan srpski fudbaler i jedan inženjer iz Danske koji su doputovali na Tajland bili pozitivni na testu na koronavirus koji im je urađen po dolasku. Tačnije fudbaler iz Srbije je bio negativan na prvom testu, ali mu je urađen 8 dana kasnije novi i on je pozitivan.

Ubrzo su se pojavile još neke informacije na osnovu kojih nije bilo teško da se ustanovi o kom igraču je reč.

Kako je Fudbalski savez Tajlanda saopštio da je u pitanju 29-godišnji igrač Buriram junajteda, medijima na Tajlandu nije bilo teško da saberu dva i dva. U pitanju je Marko Šćepović, nekadašnji napadač Partizana.

Foto: Saša Pavlić

– Imajući u vidu da u Buriram junajtedu igra samo jedan Srbin, da upravo ima 29 godina, onda se svakako radi o Marku Šćepoviću – navodi tajlanski medij “Thairath”.

Tome se dodaje da “fudbalerov odlazak u karantin neće uticati na zakazani početak prvenstva”, koje bi trebalo da počne 12. septembra.

– Čelnici Saveza ističu da će se šampionat Tajlanda odvijati normalno, jer fudbaler koji je zadržan u lokalnom karantinu nije došao u dodir sa ostalim saigračima – dodaje lokalni list “Innnews”, dok “Khobsanam” saznaje da je “fudbaler doputovao čarter letom u Buriram 19. jula, kada je bio negativan, ali da je 27, bez simptoma infekcije, bio pozitivan na testu koji je obavljen u Alternativnom lokalnom karantinu.


DA LI STE VIDELI KAKO JE NATHO SLAVIO GOL IZ PENALA? Neki će reći da je to bila prozivka!


Izvor: Espreso