Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

BIVŠI SELEKTOR STAO UZ VIDIĆA I OTKRIO MRAČNE TAJNE SAVEZA: Sklonili su me, kao što su Antića i Muslina!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: Saša Pavlić Koky

Gde se gledaju lični interesi, treneri se “buše” sa svih strana. Selektor mora sam da odlučuje ko će da igra, a ne da mu se mešaju sa strane.


Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović podržao je Nemanju Vidići i iskritikovao rad Fudbalskog saveza Srbije.

Otvoreno pismo javnosti Nemanje Vidića naišlo je na snažne reakcije u Srbiji, a reči bivšeg kapitena Junajteda prokomentarisao je i Drulović .

– Vidić je čovek koji dobro poznaje srpski fudbal iznutra i spolja. Izneo je svoje mišljenje koje mora da se poštuje. Rekao je da su potrebne promene da bi se srpski fudbal vratio na pravi put. Svima nama je stalo da se fudbal vrati gde mu je mesto. To je proces koji nije lak. Mnogo se priča o neregularnosti i drugim problemima. Nije problem samo reprezentacija već i baza. Ni mlađe selekcije više ne postižu uspehe. Svi bivši igrači treba da pomognu koliko mogu i da ukažu na dobre i loše stvari. Mnogi ljudi se slažu sa njim – rekao je Drulović za MaxBet sport i dodao:

– Ovde kada neko napravi rezultat onda ga sklone. Sklonili su sve selektore od Radomira Antića koji je ujedinio fudbalsku Srbiju. Sklonili su mene, Veljka Paunovića i Slavoljuba Miuslina koji je odveo reprezentaciju na Mundijal u Rusiju. Nekim ljudima ne odgovara kada se prave dobri rezultati. Ovde se gledaju lični interesi, treneri se “buše” sa svih strana. Selektor mora sam da odlučuje ko će da igra, a ne da mu se mešaju sa strane.


TERZIĆ NASLEDNIK KOKEZE: Oglasio se preko medija nakon napada Vidića na FSS!


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    djole

    22 novembra, 2020 at 11:39 am

    Baš lepo, bivšeg robijaša za prvog čoveka FSS!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *