Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

BORJAN O VULETIĆU: Brinem za sina, ne znam šta može profesoru da padne na pamet! Prišao sam Grobarima posle derbija

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

Kapiten Zvezde je pričao šta je sve preduzeto zbog sukoba s potpredsednikom Partizana i uvlačenja njegovog maloletnog sina u sve


Milan Borjan i njegova porodica našli su se u epicentru posle 163. Večitog derbija i o tome je javnost brujala danima.

Razlog za to jeste sukob da potpredsednikom Partizana, Vladimirom Vuletićem, koji je ušao u lični okršaj sa porodicom Borjan, a sve je poprimilo prevelike razmere kada je Vuletić objavio montaže Borjanovog maloletnog sina što je izazvalo žestoke reakcije u javnosti i završilo brojnim postupcima i tužbama.

O dešavanjima sa derbija, ali i sukobu sa profesorom Vuletićem i svemu što se dešavalo Borjan i njegova supruga Snežana su govorili za televiziju “Prva”. Kapiten Zvezde se najpre osvrnuo na to što su navijači Partizana bili na atletskoj stazi iza njega sa akreditacijama službenih lica i fotografa.

– To je draž derbija i čarki uvek ima, dan pre, na dan utakmice i dan posle. Ali eto, desilo se da sam 90 minuta bio vređan, konstantno, iza jednog i drugog gola, ali na kraju sam im prišao i pozdravili smo se i to je to, kraj. Čak mislim da je snimak ili fotografija toga objavljena i da je kružila na internetu – rekao je Borjan.

Nakon toga se osvrnuo na sve ono ružno i, najblaže rečeno neprimereno, što se dešavalo oko obračuna sa Vladimirom Vuletićem, zbog čega su se umešale čak i kanadske vlasti, čiji su Borjan i njegov sin državljani.

– Kanađani sve prate, saigrači, svi su bili šokirani, dobio sam poruke od predsednika saveza, selektora, u kontaktu sam sa ministarstvom. Ima dosta toga što oni mogu da urade, rade na tome i uskoro će da reaguju.

– Ovo što radi profesor je slanje loše poruke deci, ljudima, narodu. Ne brinem se za sebe, brinem za sina Filipa, ne znam šta može da padne profesoru na pamet, koga može da pozove. Treba da se šalje poruka ljubavi, a ne mržnje. Konstantno je neka mržnja, daj da se opametimo i volimo jedni druge. Ovo je sport, nije kriminal. Daj da budemo jedan narod, ne dva različita sveta – rekao je Borjan.

Izvor: Espreso