Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Brak mu bio na ispitu: MILER 2015. ODBIO PAKT SA „ĐAVOLIMA“ TEŽAK 100 MILIONA!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Priliku života 2015. godine propustio je igrač Bajerna i Nemačke reprezentacije


Tomas Miler je imao ponuda Mančester junajteda koja mu je garantovala zaradu od najmanje 20 miliona evra po sezoni. Međutim, posao težak ukupno 100 miliona evra stopirala je Tomasova supruga Lisa.

Lisa nije htela da se seli u Mančester, a smatrala je i da bi tolika zarada mogla da udari u glavu supruga i da se negativno odrazi na njihov brak i porodicu.

– Živimo lepo i složno u Minhenu. Iako je on fudbalska zvezda, pokušavamo da živimo što mirnijim životom. Ponude kakve je imao, kao što je ona od Mančester junajteda, stavljaju brak i poverenje na ispit. Odnos između partnera ne može da zameniti nikakav novac – objasnila je Lisa Miler.

Danas 32-godišnji Miler u Bajernu je proveo celu karijeru, osvojio je sa klubom sve što je moglo da se osvoji, između ostalog deset titula prvaka Nemačke i dve Lige šampiona, a pred njim je jubilarni 600. nastup za Bavarce.

Lisa i Tomas su u braku od 2009. godine.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu