Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

BRUKA! Izašla lista favoriza za SP u Kataru, Srbija na PONIŽAVAJUĆEM mestu! (FOTO)

Objavljeno

-

Fudbaleri Srbije, Foto: Profimedia

Prema analizi jednog statističkog portala Srbija ima jako malo šanse za osvajanje Mundijala

Fudbalska reprezentacija Srbije ne stoji dobro na listi favorita uočiSvetskog prvenstva u Kataru, a složićete se da je zaslužila da se nađe ispred bar nekoliko selekcija.

Bilo kako bilo, prema analizi statističkog portala „The Analyst“, Piksijevi „orlovi imaju tek 0,24 odsto šanse da osvoje SP.

Jasno je da ne mislimo da Srbija osvaja Mundijal (iako se potajno nadamo čudu), ali činjenica da Kataru, Iranu ili Koreji daju veće šanse nego Srbiji nije nimalo prijatna…

Naši rivali u grupi, za izuzetkom Kameruna, stoje dosta bolje. Švajcarska ima jedan odsto šanse da se okiti titulom, a Brazil je sa 15,73 odsto drugi Mundijala. Kamerun stoji još lošije od Srbije, i ova afrička selekcija je jedna od tri kojoj se ne daje ni promil šanse da stigne do titule.

Preostale dve su Saudijska Arabija i Kostarika. Iza nas su još Kanada, Maroko, Tunis, Gana, Australija, Ekvador i Senegal. Sve ostale reprezentacije imaju veće šanse od nas da stignu do trofeja.

Tako, Hrvatska stoji jako dobro i deseta je na listi favorita sa 2,31 odsto šanse za osvajanje turnira, odmah iza Portugala i Argentine.

Prvi favorit u Kataru je aktuelni šampion sveta Francuska sa skoro 18 odsto šanse, potom sledi Brazil, pa Španija, Engleska, Belgija, Holandija, Nemačka…

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu