Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

BRUTALNA pljačka Brazilca, udarali mu oca zbog 2.400 evra! NEKI PODACI SU JEZIVI! – Stiže ih ruka pravde!

Objavljeno

-

Markinjos, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Lopovima će se suditi za otmicu i zločinačku zaveru!

Markinjosova porodica bila je žrtva pljačke u martu 2021, kada su njegov otac i dve sestre uhvaćeni i opljačkani.

U međuvremenu, nakon više istraživanja, francuski mediji izveštavaju da je pet učesnika provale pozvano i da će im biti suđeno nakon što su uhapšeni u maju prošle godine. Jedan od njih je bio maloletan. Francuske vlasti su ušle u trag provalnicima nakon što su ukrali automobil, koji su snimile nadzorne kamere na licu mesta. U automobilu su pronađene i određene stvari sa otiscima prstiju.

Za petog osumnjičenog policija je saznala da se zove „Pikaču“, nizak je i ima istoriju ovakvih pljački. Istražitelji kažu da je on možda jedan od dvoje ljudi koji su ušli u kuću dok su ostali čekali napolju. Lopovima će se sada suditi po optužbama za „otmicu i zločinačku zaveru“. Svi su negirali umešanost u ovaj događaj. Proces će početi do kraja godine.

Incident se dogodio u Markinjosovom domu u predgrađu Pariza, gde su se sestre Brazilca, zajedno sa ocem, spremale da gledaju meč PSŽ-a sa Nantom.

U tom trenutku u kuću su ušle dve maskirane osobe. Provalnici su tražili nakit, satove i novac, a jedan od dvojice je laktom udario Markinjosovog oca u rebra nakon što je rekao da u kući nema novca ni nakita.

Drugi provalnik je zatim nasilno odveo dve Markinjosove sestre, stare 14 i 16 godina, i zamolio ih da zajedno pretresu kuću. Za to vreme, drugi napadač je nastavio da udara oca igrača.

Na kraju su lopovi u kući pronašli samo 2.400 evra, zlatnu narukvicu i dve luksuzne torbe. Zatim su otišli, ali ne pre nego što su žrtve vezali i zaključali u njihovom toaletu.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu