Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

CRNO-BELI SVE DALJE OD VELIKOG POJAČANJA: Za srpskog reprezentativca se sada interesuje i jedan španski klub!

Objavljeno

-

Nemanja Radoja u vidu čelnicima Partizana, Foto: Profimedia

Tako, ukoliko Partizan nekim čudom ne uspe da nagovori Radoju da zaduži crno-belu opremu, on će nastaviti da šparta španskim terenima.

Uprava Partizana iskazala je interesovanje za srpskog internacionalca Nemanju Radoju, ali taj transfer je daleko od realizacije.

Odlaskom Saše Zdjelara, crno-beli su ostali samo sa Ljubomirom Fejsom kao raspoloživom opcijom za poziciju defanzivnog veziste. Kristijan Belić još stasava i Iliji Stolici ukoliko želi da preokrene sezonu, neophodno je regrutovanje novih imena na tom delu terena.

Jedno od imena koje se spominje jeste Nemanja Radoja, polaznik Vošine akademije koji poslednjih osam godina trči španskim igralištima. No, kako mu je ugovor sa Levanteom istekao i slobodan je u izboru nove sredine, ponovo se pojavila mogućnost njegovog povratka u Srbiju. Zimus se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali sada je tu zov druge strane Topčiderskog brda.

Međutim, ostanak na Pirinejskom poluostrvu je realnija opcija. Ekipa Kadiza nalazi se u pregovorima sa Radojom i inicijalni kontakti bili su pozitivni za ovaj tim iz Andaluzije. Oni u Radoji vide interesantnu tržišnu priliku budući da bi im sa svojih 29 godina doneo iskustvo koje je stekao noseći dresove Selte i Levantea u skoro 200 navrata u La ligi, prenose tamošnji mediji.

Tako, ukoliko Partizan nekim čudom ne uspe da nagovori Radoju da zaduži crno-belu opremu, on će nastaviti da šparta španskim terenima.

Radoja je karijeru započeo u Vojvodini, a potom je 2014. godine potpisao za Seltu iz Viga da bi pet godina kasnije pojačao Levante za koji je nastupio u 74 utakmice.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu