Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Da li je ovo sastav Crvene zvezde za Jang Bojs?

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Sa kojim sastavom će Vladan Milojević da se suprotstavi Jang Bojsu? Njegov spisak delimično su skrojile povrede i kartoni. Zbog kartona neće da igraju Dušan Jovančić i Nemanja Milunović, prvi zbog treće opomene, a iskusni štoper zbog isključenja u Kopenhagenu, dok probleme sa povredama imaju El Fardu Ben i Milan Pavkov. Za razliku od Pavkova, koji je ostao u Beogradu, Ben je otputovao sa ekipom.

Problemi sa kojima se suočio Milojević govore da će na teren od starta novajlija, Mateo Garsija! Iako je sa ekipom jedva odradio koji trening, Argentinac će morati odmah “u vatru”.

Pored Miloša Degeneka očekuje se junak iz Danske, Radovan Pankov, koji je zauzeo Milunovićevo mesto posle crvenog kartona, a onda u već dosta puta ispričanoj triler završnici dva puta pogodio sa “bele tačke”. Tu su i Gobeljić i Rodić na bekovskim pozicijama.

Predpostavlja se da će Mirko Ivanić da zameni Jovančića na sredini terena. Sredinu terena trebalo bi da “cementira” Španac Hoze Kanjas. Aleksa Vukanović bi trebalo da bude na krilu. Marin će na svojoj poziciji, ispred njega Garsija i Boaći.

Očekuje se da će šansu u nastavku da dobiju Tomane i Žander, pre svih. Ipak, na takve stvari utiče i “viša sila”.

Crveno-beli bi, dakle, trebalo da počnu susret u sledećem sastavu: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Ivanić, Kanjas, Vukanović, Marin, Garsija, Boaći.