Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

DA SE VIDI KO JE LIDER: Derbi Superlige između Vojvodine i TSC

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Mi uvek idemo na pobedu, bez obzira na to da li je sa druge strane Zvezda, Partizan, TSC… – kategoričan je Nenad Lalatović

VOJVOĐANSKI derbi i, po svemu, najzanimljivija utakmica petog kola Linglong Superlige. Duel u kojem će danas na “Karađorđu” (20.00) prvi put u borbi za bodove da se odmere dve do sada neprikosnovene ekipe, prvoplasirana Vojvodina i odmah korak za njom debitant u eliti, TSC iz Bačke Topole, svakako je u žiži srpske fudbalske javnosti.

– Mi uvek idemo na pobedu, bez obzira na to da li je sa druge strane Zvezda, Partizan, TSC… – kategoričan je Nenad Lalatović, novosadski strateg, koji će danas izvesti najjači sastav.

– To je naša obaveza, jer je Vojvodina jedan od tri najjača kluba u Srbiji. Smatram da smo zbog odličnog starta zaslužili da tribine “Karađorđa” budu dobro popunjene i da igrači, koji su krenuli evropskim putem, dobiju još veću podršku u derbiju. Njima se ne sme pretiti. Dugo igraju zajedno, u ekspanziji su, pokriveni su na svim pozicijama, imaju sjajne štopere, tu su ispred Tumbasević i Silađi… Kolega Sabo ih sjajno vodi i, po svemu, pokazali su da zaslužuju visoko mesto na tabeli. Meni je najvažnija činjenica da ćemo nastupiti u najjačem sastavu i da je atmosfera fenomenalna.