Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Dan kada je Adrijano izveo najluđi dribling u istoriji fudbala!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Adrijano je zaista bio jedan od najkompletnijih napadača ikad i predviđala mu se blistava karijera


Kada pitate nekoga za koga mu je žao što nikada nije ostvario neku veliku karijeru, a bio je svetski potencijal sigurno je da ćete se prvo setiti Adrijana.

Brazilac se Evropi predstavio u dresu Parme, ali je onda za 24 miliona evra prešao u Inter. Adrijano je zaista imao nekoliko nestvarnih sezona u Interu, ali je onda njegova karijera doživela pad iz kojeg se nikad nije vratio.

Nakon smrti oca Adrijano se odao noćnom životu i alkoholu i vratio se u Brazil. Okušao se još jednom u Evropi kada je stigao u Romu, ali jednostavno povratka na stare staze slave nije bilo.

Adrijano je zaista bio jedan od najkompletnijih napadača ikad i predviđala mu se blistava karijera. Međutim, posvetio se nekim drugim stvarima koje fudbaler mora izbjegavati i danas je sve ostalo na tome “eh, da nije…”.

UEFA se danas prisetila njegovog neverovatnog driblinga iz 2004. godine s meča Valensija – Inter. Tada je Brazilac izveo jedan od najboljih driblinga koje smo vidjeli kada je posramio Davida Navara i samo je šteta što nije uspeo da savlada Santjaga Kanjizaresa.


JELENA ĐOKOVIĆ PROGOVORILA O SE*SU POSLE ŠEST GODINA BRAKA: Šta li će joj Nole reći posle ove izjave?


Izvor: Espreso