Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Dileme više nema, Srbija ostala bez JEDNOG ADUTA za Škote!

Objavljeno

-


Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić dobio je pozitivan rezultat i na najnovijem testu na korona virus, rađenom u subotu u Sasuolu.


Korona je, dakle, eliminisala ofanzivnog vezistu sa spiska kandidata za finalni baraž fudbalske reprezentacije Srbije protiv Škotske, 12. novembra u Beogradu.

Đuričić je trebalo da bude jedan od aduta selektora Ljubiše Tumbakovića u utakmici godine, ali, viša sila je umešala prste…

S obzirom na to da prvotimac Sasuola nema simptome karakteristične za koronu, postojala je nada da će nova kontrola da donese dobre vesti. Rezultat, ipak, kako prenosi Sportklub, nije stigao protekle subote kada se očekivao, što je automatski unelo crv sumnje, ali sinoć je postalo i definitivno jasno da Đuričić ne može da bude u sastavu srpske reprezentacije za novembraske akcije.

Podsetimo, Đuričić je u prvom delu tekućeg takmičenja na italijanskoj elitnoj sceni odigrao pet utakmica za Sasuolo, postigao tri gla i upisao asistenciju. I ne samo to, igrao je majstorski, bilo ga je svuda, i napred, i nazad, kreirao je akcje, stvarao pometnju u redovima protivnika, predstavljao pokretačku snagu…

A sve to je preneo i na igru u nacionalnom timu, pa je prava šteta što neće moći da igra protiv Škotske.


OVO JE NOVAKU ZAŠTITNI ZNAK, A DOSAD NISMO ZNALI ZA NJEGA! Fanatični navijači Đokovića objavili snimak


Izvor: Blic sport