Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Novica skromno o svojoj partiji: U godinama sam kad samo želim da pobedimo, nije lako sve ovo [VIDEO]

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Košarkaš Partizana Novica Veličković skromno je govorio o svojoj ulozi na parketu posle današnje pobede njegovog tima nad Tofašom u Evrokupu.

Partizan je sa 93:80, posle preokreta, savladao Tofaš, a Veličković je bio jedan od najzaslužnijih za taj trijumf sa svojih 16 postignutih poena, ali i samim uticajem na ostatak ekipe.

– Ja sam, ljudi, u situaciji da uvek dajem sve od sebe. I u tim sam godinama kada samo gledam da se dobije utakmica i naravno da nadomestim Rašonov izostanak, koliko god mogu, trudim se stvarno. U suštini, ja nisam ni bitan, bitno je da oni, da mi rastemo kao tim i da ređamo pobede. Ostalo, kako ću ja odigrati, nije više ni bitno – rekao je Veličković za novinare nakon meča.

Partizan već u petak očekuje novo putešestvije. Ovog puta gostuju Primorskoj dan kasnije, a već 15. oktobra u Litvaniji igraju sa Ritasom.

– Samo da preživimo ovaj početak. Ja u karijeri nisam imao ovoliko gostovanja. Nije lako iz aviona u autobus, konstantno menjanje hotela i svega. Tako da, samo da nastavimo ovako da dobijamo i rastemo kao tim. Nije sad ni bitno igrati najbolju košarku, bitno je da u januaru, februaru igramo onako kako trebamo da igramo, za trofeje, ako da Bog – izjavio je Veličković.

Ostatak zanimljivog intervjua možete pogledati na našem jutjub kanalu u boksu ispod.