Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

TRENER PARTIZANA GOVORIO O ODLASKU MILOVANOVIĆA: Stolica je već pronašao zamenu za mladog napadača!

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Partizan u svom napadačkom arsenalu ima nekolicinu aduta

Trener Partizana je jasan kada je upitanju alternativa za Marka Milovanovića

Partizan neće pošto poto tražiti zamenu za Marka Milovanovića jer ima odovoljno kvalitetnih alternativa za napadača, poručio je trener crno-belih Ilija Stolica u današnjem razgovoru sa novinarima povodom meča sa niškim Radničkim.

– Mislim da imamo puno kvalitetnih igrača u tom napadačkom redu. Rotirali smo na toj poziciji njih nekoliko na pripremama i skoro svi naši igrači iz ofanzive mogu da odgovore za mesto u špicu, a na koji način zavisiće od protivnika.

Partizan u svom napadačkom arsenalu ima nekolicinu aduta koji će u nekom trentuku možda morati da uskoče kada Rikardo ne bude bio u sastavu.

– Tu je i Baždar za tu poziciju, pokazao je da možemo ozbiljno da računamo na njega. To ćemo u hodu procenjivati, sve ovo što imamo je dovoljno kvalitetno, rastemo zajedno, a ako bude potrebno da se neko dovede nećemo gledati da opterećujemo klub, gledaćemo šta je dostupno i da se ponašamo razumno. Moramo praviti prostora za decu – zdravo rezonuje Stolica.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu