Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

VEČITI DERBI BRANIO ZARAŽEN COVIDOM-19?! Imao sam koronu, a nisam je ni osetio!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: M.Vukadinović

Analize su pokazale da je već imao antitela, što ukazuje na to da mu ovo nije prvi put da se zarazio


Golman Partizana Vladimir Stojković, koji se tek oporavio od koronavirusa gostovao je na televiziji K1 i tokom tog gostovanja otkrio je nešto veoma zabrinjavajuće, što bismo svi koji mislimo da nemamo Covid-19 morali da dobro poslušamo:

– Već sedam dana sam kod kuće, posle ovakve bolesti počneš da ceniš prave vrednosti. Da nisam dobro osetio sam na putu za utakmicu, bilo mi je hladno i bio sam malaksao. U svlačionici mi je doktor izmerio tempraturu i poslao me kući. Tri dana sam imao temperaturu 39, bilo je ne daj Bože nikome – rekao je Stojković.

U pitanju je utakmica sa Mačvom u Šapcu, kada je javljeno nekoliko minuta pre nego što je izašao protokol za meč da on neće biti među stativama.

Analize su pokazale da je već imao antitela, što ukazuje na to da mu ovo nije prvi put da se zarazio.

– Analize su pokazale da sam imao antitela i da sam imao koronu u februaru ili martu, a da je nisam ni osetio. Bio sam jako disciplinovan, nisam skidao masku nikada i saigrači su mi se zbog toga smejali – otkrio je kapiten Partizana.

Vrlo moguće da je Stojković i na nekim utakmicama već igrao zaražen, a prema datumima, to bi mogao da bude i Večiti derbi.

Partizan i Crvena zvezda odigrali su meč bez golova 1. marta, a golman crno-belih je na terenu proveo svih 90 minuta!

Izvor: Espreso