Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

ENDI ROBERTSON PONOVO NA MARAKANI: Poslednji put se nije dobro proveo, ali sad puca od samopouzdanja!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Getty Images

Podsetimo, Endi Robertson je već igrao na Marakani pre dve godine u Ligi šampiona, kada je Crvena zvezda slavila nad Liverpulom rezultatom 2:0


Fudbaler Liverpula Endi Robertson biće najveća najveća pretnja Srbiji u četvrtak, u utakmici odluke za plasman na Evropsko prvenstvo, u kom se sastajemo sa Škotskom.

– Pred nama je važna utakmica. Srbija ima odličan tim, sastavljen od fudbalera koji godinama igraju na najvišem nivou. Međutim, i mi smo u dobrom momentu, vezali smo nekoliko dobrih rezultata i utakmica što nam daje samopouzdanje – rekao je Robertson za Sport Klub.

Ni samostalna Srbija, ali ni Škotska nikada nisu učestvovale na Evropskim prvenstvima. Poslednji put je na velikom takmičenju Škotska bila na Mundijalu 1998. u Francuskoj.

– Nismo bili 23 godine na velikom turniru i uzbuđeni smo zbog prilike koja nam se ukazala. Svesni smo kvaliteta koji ima Srbija, ali nadam se da ćemo mi da slavimo – rekao je Robertson.

Podsetimo, Endi Robertson je već igrao na Marakani pre dve godine u Ligi šampiona, kada je Crvena zvezda slavila nad Liverpulom rezultatom 2:0. Upravo on je tada bio sagovornik uz Jirgena Klopa na pres konferenciji pre utakmice.

Izvor: Espreso