Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Evo koliko je ulaznica ostalo za utakmicu Crvena zvezda Olimpijakos

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Do utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa ostala su još dva dana, a iako ulaznica za ovaj meč još uvek ima stadion „Rajko Mitić“ će biti ispunjen u utorak uveče.

Nekih ranijih godina bilo bi gotovo nezamislivo da karata za evropske utakmice ovakvog tipa ima u slobodnoj prodaji, ali činjenica da su karte značajno skuplje u odnosu na prošlu sezonu učinila je svoje.

Prema nezvaničnim podacima do kojih je došao Mozzartsport ostalo je još 9.000 pojedinačnih karata za ovaj meč, pa bi moglo da se zaključi da je prodato oko 30 hiljada kompleta, 9 hiljada više nego prošle sezone.

Od subote je zvanično počela prodaja pojedinačnih karata, a vlasnici sezonskih ulaznica kao i aktivni članovi kluba imaju određene pogodnosti. „Sezonci“ mogu da kupe jednu kartu po povoljnijim uslovima (primera radi sever i jug koštaju 2.700 dinara) kao i tri karte po zvaničnoj ceni, a to važi i za aktivne članove, s tim što za njih sever i jug koštaju 3.600 dinara.

Podsećamo regularne cene ulaznica su 6.000 dinara za severnu i južnu tribinu, 15.000 za centralni deo istoka i bočne delove zapada, odnosno 18.000 dinara za centralni deo zapada.

Radno vreme blagajni je do 18 časova u nedelju, kao i u ponedeljak od 10 do 18, dok će na dan utakmice biti otvorene od 10 časova do početka meča.