Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

FILMSKA ŽIVOTNA PRIČA JUNAKA VOJVODINE Juče je podigao trofej, a ugovor sa Vošom POTPISAO U ZATVORU!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Screenshot

Fudbaleri Vojvodine su osvajanjem Kupa Srbije uspešno okončali ovu takmilčarsku sezonu, a jedan od onih na čiji račun idu zasluge za uspeh kluba sa “Karađorđa”, svakako je Miodrag Gemović.


Ofanzivni fudbaler “stare dame” u jednom delu karijere, morao je da napravi “pauzu” i na kratko napusti fudbal.

Gemović je zbog jedne greške u mladosti, jedan deo života proveo u zatvorskoj ćeliji sa najokorelijim kriminalcima.

Naime, Gemović je kao 20-godišnjak u tuči pesnicom slomio vilicu jednom mladiću, a zbog tog incidenta je osuđena na dva i po meseca zatvora.

– Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica, ispričao je Gemović u jednom intervjuu za “Sportski žurnal”.

Kako fudbaleri ugovore uglavnom potpisuju u prostorijama kluba, to nije bio slučaj i sa napadačem iz Šapca, koji je svoj sa Vojvodinom potpisao u zatvoru.

– Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebno dokumentacijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu, otkrio je pre nekoliko meseci Gemović.

Podsetimo, Gemović je meč sa Partizanom počeo sa klupe. U igru je ušao umesto Vukadinovića i u penal seriji je opravdao poverenje trenera Lalatovića.

Popularnom “panenkom” matirao je golmana Stojkovića i tako pomogao svom timu da dođe do jednog od najznačajnijih trijumfa u istoriji kluba.

Na kraju, 25-godišnji fudbaler je na “Karađorđe” stigao na zahtev Nenada Lalatovića, a zanimljivo je da je za Vojvodinu nastupio nedelju dana posle izlaska iz zatvora i to upravo protiv bivšeg kluba Mačve, a u pobedi od 3:1 uspeo je da postigne prvenac.

Izvor: Blic sport