Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

FRANCUSKI TRENER NA VRATIMA JUNAJTEDA: Odlazak Solskjera je sve izvesniji!

Objavljeno

-

Foto: AP/Leila Coker

Uz to, procenjuje se da bi dolaskom Zidana šanse da Pogba ostane bile daleko veće, ali i da bi Haland bio motivisan da na leto stigne na „Old Traford“ i zameni Kavanija


Ozbiljno se kuva u Mančesteru. Ole Gunar Solskjer je čini se na izlaznim vratima iako ima ugovor do 2024. godine.

Igrači su podeljeni, one najveće zvezde navodno smatraju da Ole nije dorastao situaciji, a u klubu se pominje da je njegova taktička nesposobnost i stalno mešanje karti u napadu odnelo nekoliko bodova.

Uz to, Pogba želi da ode, Sančo ne liči na sebe, Van de Bek nije dobio šansu od kada je stigao, problem je i sa Rašfordom koji je ljut jer mu je menadžer savetovao da više misli na fudbal, a manje na dobrotvorni rad i humanitarne akcije koje su njegov zaštitni znak.

Iz Španije su sinoć lansirali „bombu“, navodno je Junajted već razgovarao sa Zinedinom Zidanom i to pre par nedelja tokom internacionalne pauze o spremnosti Francuza da sedne na klupu „Đavola“.

Novinar Eduardo Inda je otišao sinoć i dalje, on tvrdi da je iza ideje o Zidanu Ronaldo, odnosno njegova preporuka, a sigurno je da bi Varan otvorenih ruku dočekao trenera koji ga je kao klinca i doveo u Real.

Uz to, procenjuje se da bi dolaskom Zidana šanse da Pogba ostane bile daleko veće, ali i da bi Haland bio motivisan da na leto stigne na „Old Traford“ i zameni Kavanija.

Promena bi bilo, sigurno da bi Van de Bek dobio priliku, uz to, bio bi odvojen budžet za zimu kako bi Francuz dodatno pojačao tim.

Francuz je čini se sve bliži Mančesteru, a Norvežanin sve dalji…

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu