Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

FSS kaznio i Zvezdu i Partizan, ovoga puta više Partizan nego Zvezdu

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Ilustracija/Sportske

Disciplinski organi pedantno beleže svako oglašavanje iz Crvene zvezde i Partizana na temu suđenja, zatim njihove međusobne optužbe, kao i reči koje upućuju čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije.


Od početka sezone se to prilično često dešavalo, pa su ”disciplinci” imali pune ruke posla.

I, dok je javnost zaokupljena Zvezdinim plasmanom u Ligu Evrope i iščekivanjem današnjeg žreba, iz FSS je stigla vest o novim kaznama za naše najveće klubove.

Kako prenosi ”Žurnal”, Partizan će za svoje najnovije postupke morati da plati 1.7 miliona dinara na ime izrečenih kazni, a Crvena zvezda je kažnjena sa 800.000 dinara.

O čemu se radi?

Razlog Partizanovog kažnjavanja jesu saopštenja posle utakmica Proleter – Crvena zvezda i Zlatibor – Partizan, kao i poruka za FSS putem zvaničnog Tviter naloga. Sve to koštaće klub iz Humske – 1.200.000 dinara.

Preostalih 500.000 dinara je kazna zbog navijačkog transparenta na južnoj tribini uoči utakmice protiv Inđije u avgustu, kada je utakmica kasnila desetak minuta dok transparent nije bio skinut.

Kada je u pitanju kazna za Zvezdu, razlog je saopštenje iz Ljutice Bogdana posle utakmice Zlatibor – Partizan. Zbog svega što je u saopštenju izrečeno, Zvezda će morati da plati 800.000 dinara.


STIGAO U BEOGRAD, DANAS POTPISUJE ZA PARTIZAN: Mogu da budem i špic, a mogu i po krilu!


Izvor: Sportske.net