Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

FSS NAKON GODINU DANA DOBIJA PREDSEDNIKA! Da li će neko Bjekoviću na „crtu“?

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

Nakon godinu dana FSS će uskoro dobiti novog predsednika


Fudbalski savez Srbije dobija novog predsednika, a na to mesto biće preimenovan aktuelni zamenik te funkcije – Nenad Bjeković, piše „Sportski žurnal“.

Bivši igrač i funkcioner Partizana dobiće četvorogodišnji mandat do 2026. a izbori će biti raspisani 29. novembra na sednici Skupštine FSS.

Pitanje je hoće li mu uopšte neko izaći na crtu.

FSS će tako nakon godinu dana pauze dobiti predsednika, još od odlaska Slaviše Kokeze.

Podsećanja radi, u maju ove godine bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić smenjen je sa funkcije vršiloca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, čime su njegove odluke proglašene „ništavnim“!

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu