Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

FUDBALER MILANA MAŠTAO DA ZAIGRA ZA ZVEZDU: I dalje nisam odustao od dolaska na Marakanu!

Objavljeno

-

Foto: EPA/Mark Runnacles

Vezista je ispričao kako bi možda mogao u jednom trenutku da obuče dres crveno-belih


Fudbaler Milana Rade Krunić svojevremeno je bio najveća želja Crvene zvezde, posebno u vreme kada je u klubu kao trener radio Nenad Lalatović, međutim, do njegovog dolaska na Marakanu nije došlo.

Umesto u Ljutice Bogdana bosansko-hercegovački reprezentativac je završio u Italiji, gde je preko Kjeva i Askolija na kraju stigao do dresa jednog od najvećih evropskih klubova.

– Kad ste dečak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i verovao sam da ću igrati na Marakani. Crveno-beli su pokušali da me dovedu dok je trener bio Nenad Lalatović. Imao sam kontakt i sa njim i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Međutim, do dogovora nije došlo – za srbijanske medije je istakao Krunić.

Bosanskohercegovački reprezentativac je istakao da su mu planovi sada usmereni na Milan, ali da za nekoliko godina možda i dođe u Zvezdu.

– Moje ambicije i planovi sad su usmereni isključivo na Milan. Ipak, to ne znači da sam odustao od dolaska u Zvezdu. Za nekoliko godina, zašto da ne? Ipak, ne bih voleo da to bude na samom zalasku karijere, jer ako bih dolazio, hteo bih da to bude dok sam još u formi i dok mogu da pružim nešto klubu. U Zvezdu se ne dolazi da se završi karijera, trebalo bi imati poštovanja prema tako velikom klubu – govori Krunić.

Izvor: Espreso