Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

FUDBALERI ĆE PUĆI OD MUKE KADA ČUJU OVO: Prelepa golmanka otvoreno priznaje – SMEMO DA IMAMO ODNOSE PRE UTAKMICE!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: printscreen/instagram/todua_elvira

Ona je otkrila fudbalerke u svojim ugovorima u klubovima iz Rusije imaju klauzulu prema kojoj mogu ostati trudne, a da klub nastavlja da im isplaćuje plate


Ruski golman Ženske reprezentacije Elvira Todua izazvala je dosta pažnje svojim izjavama u poslednje vreme.

Ona je pričala dosta o svom privatnom životu, ali i činjenice koliko se žene drugačije snalaze u fudbalu od muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todua Elvira (@todua_elvira)

Ruskinja je poručila da je u Rusiji ženski fudbal dosta bolji i moderniji u mnogim stvarima nego u većini sveta što je sigurno za mnoge iznenađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todua Elvira (@todua_elvira)

Ona je otkrila fudbalerke u svojim ugovorima u klubovima iz Rusije imaju klauzulu prema kojoj mogu ostati trudne, a da klub nastavlja da im isplaćuje plate.

– Naši ugovori imaju klauzule prema kojem su klubovi dužni da nastavljaju da nam isplaćuju plate u slučaju trudnoće. Imamo takve ugovore u CSKA, ali i u većini Rusije. To nije slučaj baš u ostatku sveta. Znam mnoge klubove koji raskidaju ugovore kada neka igračica ostane u drugom stanju – rekla je Todua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todua Elvira (@todua_elvira)

Ona se dotakla i svog sekusalnog života i poručila je da za njih nije ništa čudno da imaju seks pre utakmice. Sa druge strane u slučaju fudbalera to baš i nije dozvoljeno.

– Normalno je da žene mogu imati seks pre utakmice dok za muškarce znam da to većina trenera brani. Za nas žene to nije problem i to je normalno da imamo seks pre utakmice – poručila je Todua u razgovoru za YouTube kanal “Comment Show”.

Ova 35-godišnja fudbalerka brani za CSKA već nekoliko godina. U klub se vratila 2017. godine nakon što je sezonu pre toga imala kratku pauzu.

Todua je nedavno upisala i svoj 100. nastup u dresu reprezentacije Rusije na meču kvalicikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine protiv selekcije Portugala.

Izvor: Espreso