Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

FUDBALSKI RADNIK OBJAVIO PROVOKATIVNE FOTKE SA SEKSIPILNOM NOVINARKOM: U vrelom zanosu prkose osudama javnosti!

Objavljeno

-

Foto: printscreen/instagram/rostislavmurzagulov

Predsednik Upravnog odbora Ufe, ruskog kluba poznat je i po pevanju i bavljenjem politikom
Objavljeno: 03.06.2021. 08:32h

Član uprave ruskog fudbalskog kluba UFA-e Rostislav Murzagulov objavio je na društvenim mrežama provokativne fotografije sa sportskom novinarkom Ulianom Trigubčak zbog čega su se našli u središtu skandala.

– Razumem da će me mnogi zbog toga osuditi, verovatno ću prestati biti direktor kluba, ali ovo je pametna odluka – rekao je Murazgulov za ruske medije.

Predsednik Upravnog odbora Ufe, ruskog kluba u koji je na pozajmicu iz Dinama došao srpski fudbaler Komnen Andrić, poznat je i po pevanju i bavljenjem politikom.

– Ako su moroni, neka shvate da moj fotosešn ima takve posledice. Ne želim biti fudbalski grobar, ali ako misle da je problem u meni, onda u redu. Neka nađu nekoga drugog, ko je obučen – kazao je Murzagulov i dodao:

– Najvažnije je da fudbal ne pati. Neću biti izgubljen, nemam problema s ponudama za posao – zaključio je Murzagulov koji je već duže vreme u ljubavnoj vezi sa sportskom novinarkom.

Uliana Trigubčak takođe je na svom Instagram profilu objavila fotografije s Murzagulovom, a povodom ovog skandala se nije se oglasila.

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo mladi fudbaler koji je učestvovao u Zvezdinom izbacivanju iz Evrope

Izvor: Espreso