Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

GROBARI NAŠLI SUDIJU KOJI JE SVIRAO PENALE ZA ZVEZDU: Igor Stojilković imao iznenadnu ‘posetu’ navijača Partizana!

Objavljeno

-

Fudbalski sudija Igor Stojilković imao je nenajavljenu i neočekivanu „posetu“ od strane Grobara koji su priredili performans ispred zgrade u kojoj živi.

Arbitar se našao u centru pažnje javnosti nakon što je na meču Crvena zvezda – Inđija, dosudio dva penala za domaćina u samom finišu meča, čime je direktno uticao na preokret i trijumf crveno-belih.

Posebno je u centru pažnje bio skandalozno dosuđeni jedanaesterac posle prekršaja nad Vukanovićem koji je počinje ispred kaznenog prostora, što je izazvalo ogorčenje pre svega uprave i navijača Partizana.

Ipak, pristalice crno-belih i nisu baš bile zadovoljne kako je klub reagovao, pa su rešile da one na svoj način to urade, tako što su pronašli zgradu u kojoj živi sudija Stojilković i ispred nje napravili performans.

Oni su doneli loptu, mali gol i kredu kojom su iscrtali šesnaesterac baš onakav kakav veruju da je video Stojilković u meču Zvezde i Inđije – za metar duži na rubu gde je pao Vukanović.

Performans je krenuo „reprizom“ starta nad Vukanovićem, posle čega je usledio penal i izvođenje, uz sada već uobičajene pokliče „penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu“.

Sve je to zabeleženo i na snimku koji možete pogledati.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu