Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

HEROJ SRBIJE ZASMEJAO CELU ZEMLJU: Imao sam sreće, a i znanja DA OVOM VELIKOM GLAVOM smestim loptu u mrežu!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Uključivši se u popularnu emisiju, pokazao skromost ali i humor


Aleksandar Mitrović je još jednom oduševio Srbiju kada je u 90. minutu meča u Lisabonu postigao gol i odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo.

Najbolji napadač u istoriji reprezentacije naše zemlje glavom je poslao u mrežu Ruija Patrisija centaršut Dušana Tadića, a sada se uključio u program TV Pink i odgovorio na pitanje – da li je imao više sreće ili pameti kod gola!

– Pa brate, stvarno su ti neka čudna pitanja… Stvarno si Ognjene nekad čudan i ta pitanja tvoja su jako diskutabilna – našalio se prvo sa Ognjenom Amidžićem, a onda se uozbiljio:

– Logično da sam morao da imam i sreće i znanja. Sreće da budem na pravom mestu u pravo vreme, a znanja da udarim loptu kako treba ovom mojom velikom glavom i da uđe u gol. Tako da verovatno i jedno i drugo – iskren je bio Mitrogol.

Voditelja je zanimalo da li Srbija može da osvoji Svetsko prvenstvo, ali korpulentni špic iz Smedereva nije želeo da ide dotle.

– Prvi i najbitniji cilj je da se plasiramo tamo, treba uživati u ovim momentima. Do Svetskog prvenstva ima još puno, kad dođe vreme razmišljaćemo o tome – rekao je on.

Ipak, jasno je koliko je ambiciozan ovaj tim Srbije, pa je Mitrović istakao da će ova reprezentacija želeti svima da pomrsi račune.

– Sigurno da idemo tamo da doguramo što više, da predstavimo svoju zemlju na što bolji način. Da igramo dobar fudbal, da igramo ofanzivan fudbal, da dominiramo, da igramo sa najvećim ekipama i da vdiimo gde smo. Idemo tamo da učinimo štetu svima. Daćemo sve od sebe da predstavimo našu zemlju na najbolji način – zaključio je on.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu