Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

HIT – UJUTRO LEKARSKI PREGLED, POPODNE VENČANJE: As Benfike i Portugala prošao testove pa se OŽENIO! (VIDEO)

Objavljeno

-

Pokazao kakav je profesionalac: Žoao Mario u dva izdanja u istom danu, Foto: Printscreen/Twitter/@SLBenfica

Ceremonija je već bila zakazana nekoliko meseci unazad i na kraju se poklopila sa početkom predsezonskog okupljanja i lekarskih pregleda na slavnom Lužu

Nesvakidašnji događaj dolazi nam iz Lisabona.

Žoao Mario (29), iskusni vezista Benfike i reprezentacije Portugala, poznat je kao vrlo pouzdan i inteligentan fudbaler, ali i vrhunski profesionalac. To je dokazao ove subote.

Mario se pojavio na zakazanim medicinskim testovima na slavnom Lužu, sa grupom od još 14 raspoloživih fudbalera najvećeg portugalskog kluba, pred početak priprema za novu sezonu. Tu ne bi bilo ništa čudno, da kasnije tog dana nije imao zakazano venčanje – sopstveno!

– Ujutro lekarski pregled, popodne venčanje – piše na društvenim mrežama Benfike, uz snimak Maria u trening majici, pa svečanom odelu.

Ceremonija je već bila zakazana nekoliko meseci unazad i na kraju se poklopila sa početkom predsezonskog okupljanja i lekarskih pregleda na stadionu „svetlosti“.

Žoao Mario je oženio Martu Oliveiru Branko sa kojom već ima dete, a srećni par će morati na „medeni mesec“ drugom prilikom jer već naredne nedelje reprezentativac Portugala mora opet na posao. Znamo da sigurno neće izostati…

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu