Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

IBRA KOD MIHE, KAKO BI TO DOBRO BILO! Srpski trener progovrio o DOLASKU napadača

Stojan Maleš

Objavljeno

-


Zlatan Ibrahimović, iako duboko gazo četvrtu deceniju života ne razmišlja o penziji, a kako se sve glasnije govori da će na kraju sezone napustiti Milan, glavno je pitanje gde će iskusni Šveđanin nastaviti karijeru.


Bolonja je pre Ibrahimovićevog povratka u Italiju želela da dovede 38-godišnjeg Šveđanina bosanskohercegovačkih korena, ali se Zlatan odlučio za Milan.

Sada, kada je budućnost napadača na “San Siru” neizvesna, italijanski mediji navode da bi zbog prijateljstva sa Mihajlovićem mogao da obuče teget-crveni dres.

– Kad sam igrao u Interu, a on je igrao u Juventusu, posvađali smo se na terenu, ali je onda on došao u Milano i postali smo prijatelji zbog sličnih slovenskih korena. Ne znam šta će se desiti sledeće sezone ali će to naše prijateljstvo opstati bez obzira na sve, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

Podsetimo, Ibrahimović je 2007. godine učestvovao na Mihajlovićevoj oproštajnoj utakmici u Novom Sadu, a ove sezone u Milanu je odigrao 15 utakmica i postigao šest pogodaka, uz tri asistencije

Mihajlovićeva Bolonja će sutra gostovati upravo Milanu (21.45), a pet kola do kraja ovaj tim se nalazi na 10. poziciji sa 43 boda, dok je tim iz “grada mode” sedmi i vodi borbu sa Napolijem za mesto koje vodi u kvalitkacije za Ligu Evrope.

Pavkov demantovao srpske medije!

Izvor: Blic sport