Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Ibrahimović postao gazda bivšem igraču Partizana!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

U posledenje vreme se konstantno priča o novom klubu Zlatana Ibrahimovića. Legendarni fudbaler je svojom objavom na društvenim mrežama podigao ceo fudbalski svet na noge. Naime, Zlatan je okačio fotoografiju Hamarbija i mnogi su pomislili da će ponovo zaigrati u Prvoj ligi Švedske.

Ipak, neće biti ništa od toga, pošto je Ibrahimović kupio 25 osto akcija švedskog kluba, u kome igra bivši napadač Partizana, Nikola Đurđić.

– Još dok sam igrao za LA Glakasi, bio sam u sjajnim odnosima sa čelnicima Hamarbija. Kad se ukazala šansa da postanemo partneri osetio sam da je nemoguće reći „ne“. Pogotovo ne ljudima koji su na poslovnom polju izuzetno uspešni – rekao je Zlatan Ibrahimović.

Foto: FK Partizan


Ibrahimović želi da neguje fudubalske talente u Švedskoj.

– Hamarbi je fantastičan klub, ima strastvene navijače, uživa veliko poštovanje u Stokholmu i celoj Švedskoj. Oduvek sam cenio klub i njegovu pibliku, impresioniran sam kako se razvio poslednjih godina, a ja ću mu pomoći da nastavi da raste. Štagod je potrebno. Želim da Hamarbi postane najbolja škola fudbala u džravi, da okupi najbolje talente i da ih razvija – predočio je Zlatan Ibrahimović.