Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

IVICA ILIEV U EKSTAZI! Partizan dovodi novog Umara Sadika!

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Crno-beli na prago novog pojačanja

Ekipa trenera Ilije Stolice uskoro bi mogla da bude jača za jednog Afrikanca.

Partizan je blizu dovođenja napadača Etiosa Gadspauer Igodara, piše „Mozzartsport“.

Radi se o 23-godišnjem napadaču Univerziteta Pretorije, koji je u prethodnom prvenstvu Druge lige Južne Afrike postigao devet golova, a četiri u kup takmičenju.

Trener Ilija Stolica dao je zeleno svetlo, svideo mu se Etiosa, kao i sportskom direktoru Ivici Ilijevu. Gadspauer – ili Božija snaga, u prevodu sa engleskog, ima oslobađajući klauzulu koja je prihvatljiva za čelnike Parnog valjka

Za teritoriju Evrope ona iznosi 500.000 evra, a kako prneosi pomenuti izvor, Partizan je spreman da uloži pomenuti novac u njegovo dovođenje. Nije veliki izdatak, a mogao bi da se isplati. Crno-beli veruju da bi Etiosa mogao da bude novi Umar Sadik, koji je doneo Parnom valjku ozbiljan novac kada je otišao u Almeriju.

Crno-bele jedino brine što se Etiosa nije potvrdio na nivou iznad Druge lige Južne Afrike. Ilija Stolica u ovom času od klasičnih centarforova na raspolaganju ima Rikarda Gomeša i Marka Milovanovića. Partizan svakako traži još jednog špica, videćemo da li će izbor pasti na Etiosa.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu