Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Javila se žena koju je navodno silovao naš trener: Od trauma ne mogu da spavam

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Komplikuje se situacija oko srpskog fudbalskog trenera Milutina Miće Sredojevića i optužbi da je navodno silovao jednu ženu u Johanesburgu.

Naš 49-godišnji strateg je nedavno podneo ostavku u južnoafričkom klubu Orlandu Piratima, uz objašnjenje da mu se majka razbolela i da želi da bude bliži Srbiji. Ipak, ubrzo je preuzeo egipatski Zamalek, gde će imati mesečnu platu od 100.000 dolara.

U sredu se oglasila žena iz Južne Amerike koja je podnela tužbu protiv Sredojevića. Njeno ime nije objavljeno, samo to da ona ima 51 godina.

– Pokušavam da zaboravim na to jer mi daje glavobolju. Ne mogu da jedem i ne mogu da spavam od 8. avgusta. Pokušavam da blokiram to u mozgu – kazala je ona, prenosi Sandej vorld.

Ona je rekla da je pretrpela ogromnu traumu.

– Kada pričam o tome osećam bes. Ovo je jako stresno. Ne razumem šta se desilo, još uvek pokušavam da shvatim, ali i dalje sam u šoku.

Incident se navodno desio u hotelu u Johanesburgu, gde je ona čistačica, a Sredojević bio gost. Žena je rekla policiji da se naš trener skinuo pred njom i da joj je tražio “da se preda na dva minuta”.

– On je prošao pored mene u hodniku. Ušla sam u toalet da ga očistim i tada sam shvatila da je on iza mene i da me gleda. Nastavila sam da čistim, kada sam čula da je trener Orlando Pirata zatvorio vrata. Držao je donji deo svoje trenerke i rekao da moram da mu se dam na dva minuta. Nisam razumela, kada sam ga pitala na šta misli, on mi je ponovio isto. Onda je skinuo trenerku… Tada sam počela da vrištim, rekla mu ne i istrčala iz toaleta – dodala je ona.

Izjavu u medijima je dao i Sredojevićev menadžer Ivica Stanković.

– Čitao sam o tome u novinama, ali još nisam video nijedan zvaničan dokument. Nisam njegov advokat, ali sam mu menadžer – kazao je Stanković.