Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

JEDVA DA IGRA OD PRELASKA U BARSU, A IZABRAN JE ZA SPORTISTU GODINE!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

Pjanić je odigrao samo 171 minut za Barselonu u La Ligi, mada više dobija priliku u LŠ-a


Fudbaler Miralem Pjanić i košarkašica Marica Gajić najbolji su sportisti Bosne i Hercegovine za 2020. godinu, odlučio je jednoglasno žiri 20. jubilarnog Izbora najboljeg sportiste BiH, u organizaciji “Nezavisnih novina” i Radiotelevizije BiH.

Foto: Prinscreen

Miralem Pjanić je prvi put u karijeri stigao do ovog laskavog priznanja, nakon što je u godini na izmaku osvojio četvrtu titulu s Juventusom u Italiji, a onda ispunio snove potpisavši za slavnu špansku Barselonu, prenele su “Nezavisne”.

– Hvala vam svima za nagradu za sportistu godine, naravno da mi je vrlo drago što sam je dobio. Zahvaljujem svima onima koji su birali, kao i reprezentaciji i klubu. Bila je vrlo uspešna sezona sa Juventusom, a prelazak u Barselonu je sigurno kruna moje karijere i nešto fenomenalno. Nadam se da će u budućnosti biti još puno uspeha. Ovo će biti još jedan motiv da bolje radim i budem primer našoj deci u BiH, da i oni budu jednog dana u reprezentaciji i najvećim klubovima sveta. Ova nagrada će imati posebno mesto u mojoj kući – kazao je Pjanić.

Izvor: Espreso