Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

JEZIVA TRAGEDIJA: Fudbaler (26) pao sa zgrade i poginuo!

Objavljeno

-

Huang Junsuan, Foto: Printscreen/Twitter

Sumnjalo se da je skočio sa stepeništa. Nije pronađena nijedna samoubilačka poruka

Čuvar u naselju Šan Šan, kraj Hong Konga, iznenada je sinoć u 7 sati čuo jaku buku. Kasnije se šokirao kada je pronašao čoveka kako leži na ivici cvetnog trga u blizini jedne zgrade i odmah je pozvao policiju.

Hitna pomoć je stigla na lice mesta i potvrdila da je muškarac preminuo na licu mesta, a njegova porodica je kasnije stigla da sazna za incident i izgledala je tužno.

Prema preliminarnoj istrazi policije, preminuli je imao 26 godina i nije bio stanovnik lokaliteta. Sumnjalo se da je skočio sa stepeništa. Nije pronađena nijedna samoubilačka poruka.

Fudbalski tim Sportskog udruženja Šam Šui Po kasnije je potvrdio da je pokojnik njihov dojučerašnji fudbaler, Huang Junsuan.

On je odigrao više od 100 utakmica u lokalnim najvišim ligama. Nekada je bio član reprezentacije Hong Konga do 23 godine, a takođe je predstavljao Hong Kong na lokalnim takmičenjima u Hong Kongu i Makau.

Šta je dovelo do tragedije i dalje nije poznato.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu