Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

JIRGEN KLOP POSLE TITULE ZOVE SRBINA

Stojan Maleš

Objavljeno

-


O tome da li će u narednoj sezoni srpski reprezentativac igrati u Liverpulu ili ne, upravo ovih dana odlučuje Jirgen Klop.

Kako prenosi “Dejli miror”, generalni menadžer Herte Mihael Prec pokušava da ubedi Klopa, trenera novih šampiona Premijer lige, da ne vraća srpskog reprezentativca na Enfild.

Naime, berlinski klub bi da Marko Grujić i posle ovog leta ostane u tamošnjoj ekipi.

Foto: CLEMENS BILAN

Bundesligaš je, navodi ovaj list, izuzetno zainteresovan da zadrži 24-godišnjeg reprezentativca naše zemlje, koji je postigao pet golova i zabeležio 22 nastupa u minuloj sezoni, u kojoj su ga neke povrede omele da bude još impresivniji, a u ovoj, isprekidanoj zbog pandemije korona virusa, četiri puta je bio strelac na 28 bundesligaških mečeva.

Herta, javio je ranije “Liverpul eho”, ne može da sebi priušti 20 miliona funti (oko 24 miliona evra) da bi otkupila Grujića od kluba sa Enfilda, ali se Prec nada da će uspeti da ubedi Klopa da se pozajmica produži i time srpski vezista stasa u još boljeg fudbalera.

Međutim, Jirgen Klop želi da se, po isteku pozajmice, Srbin vrati u Liverpul ovog leta.

A u Herti – “ni da čuju”. Zapravo, nadaju se da će dogovor doneti drugčiji epilog.

“Naravno da smo u pregovorima sa Liverpulom. Prošlog leta smo otvorili ta vrata, Jirgen Klop mi je signalizirao da bi mogao da nam ostavi Marka na pozajmici još godinu dana. Sada ga žele nazad, jer bi da s njima odradi cele pripreme. Ne mogu da vam kažem šta će se tačno desiti, ali Marko je igrač o kome ćemo uvek razmišljati u Heri, “rekao je Prec za “Kiker”.Izvor: Blic sport