Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Junajtedu se žuri, spremna i alternativa, sedaju za sto sa Ramadanijem!

Radoslav Rackov

Objavljeno

-

Miriše na rekord, samo za koga?

Preneli smo danas, Mančester junajted je poslao ponudu od 90 miliona evra na adresu Lester sitija za usluge Harija Megvajera.

Uprava kluba sa “King Pauera” do ponedeljka ima rok da na ponudu odgovori, ukoliko pristanu, engleski reprezentativac će postati najskuplje plaćeni defanzivac svih vremena.

Ipak, u Junajtedu su svesni, nakon silnih natezanja sa amicioznim Lesterom, da i dalje postoji šansa da ostanu bez Megvajera, ukoliko “Lisice” nastave da tvrde pazar, pa su dogovorili sastanak i sa agentom alternativnog rešenja.

Naime, prema informacijama iz Engleske, predstavnici kluba sa “Old Traforda” su dogovorili sastanak sa fudbalskim agentom Faljijem Ramadanijem, koji zastupa centralnog defanzivca Napolija Kalidua Kulibalija.

Senegalac je dugo želja “Đavola”, zna se da De Laurentis traži preko 100 miliona evra za sjajnog štopera, pa će sa njim pokušati da se dogovore, tek ako propadne priča oko Megvajera, kako stoje stvari.

Dakle, Megvajer bi već početkom naredne sedmice mogao da postane fudbaler Mančester junajteda i najskuplji defanzivac svih vremena, ukoliko to ne bude on, “Đavoli” će do četvrtka naredne sedmice imati rok da dovedu alternativno rešenje, po svemu sudeći Kulibalija, takođe za rekordan novac.