Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

KATAI OPET ZAIGRAO ZA ZVEZDU: Njegove reči oduševiće svakog Deliju!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: FK Crvena zvezda

Zadovoljan kako se radi pod komandom Dejana Stankovića je lucidni dribler


Dugo iščekivano pojačanje i povratnik u redove crveno-belih Aleksandar Katai izneo je prve utiske po završetku prijateljskog duela u kojem je naš tim slavio rezultatom 2:0 protiv ekipe IMT-a.

– Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres. Iako je pripremna utakmica, naporno smo radili prethodnih dana. Prelepo je bilo ponovo igrati za Crvenu zvezdu. Pripreme su u toku, noge su teške, pored toga teren nije bio idealan, ali to ne sme da bude izgovor. Siguran sam da će naša igra po završetku priprema izgledati znatno bolje – istakao je Katai.

Zadovoljan kako se radi pod komandom Dejana Stankovića je lucidni dribler.

– Sjajno radimo na pripremema, svaki igrač ulaže maksimalan napor da se pokaže, međutim na treneru je da priča o našem zalaganju. Pripreme su za desetku, za sada sve prolazi u najboljem redu.

Osvrnula se desetka našeg kluba i na atmosferu u timu, ali i na početak sezone koji izabranike Dejana Stankovića očekuje 1. avgusta.

– Izuzetno mi je drago što mladi igrači pokazuju kvalitet. Trudimo se da im pomognemo kako savetima, tako i samom podrškom nas starijih igrača. Sjajni su momci i siguran sam da ih očekuje blistava karijera. Podrška je uzajmna, usled cele situacije sa korona virusom jedni druge bodrimo što je i najbitnije za atmosferu u jednom timu. Okrećemo se nastavku priprema i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone u kojoj ćemo pokušati da ostvarimo velike uspehe – podvukao je Aleksandar Katai.

Izvor: Esprso