Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

KIKSEVI PROTIV ZVEZDE I OPTUŽBE! Golman Radnika se brani: Pa i Karijus je POGREŠIO u finalu LŠ

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Krajnje čudne situacije prethodile su golovima Crvene zvezde protiv Radnika, zbog čega je na meti kritika bio golman Surduličana Ivan Kostić.

Kiksevi odbrane i golmana dovodili su do pogotka crveno-belih, a navijači su krivca videli u Kostiću.

– Sve sam video, pročitao, zvali su me drugovi i svi koji me poznaju znaju da sam ispravan 100 odsto. Pa, Karijus je pogrešio u finalu Lige šampiona i niko ga nije optužio da je imao neku nameru. Bespotrebno je i da pričam na tu temu, jer ispada da treba da se branim od nečijih bolesnih komentara i izmišljotina, a neću ni da budem deo nekog rata koji vode Zvezda i Partizan, odnosno njihovi navijači. Meni porodično vaspitanje, moral i vera u Boga ne dozvoljavaju ni da razmišljam o tim prljavim rabotama. A kamoli da budem učesnik – jasan je Kostić u razgovoru za “Novosti”.

Stasiti momak iz Knjaževca tokom sezone je branio veoma dobro, ali protiv Zvezde je prvo skrivio penal, a zatim pod pritiskom tog detalja pogrešio i kod trećeg gola, kad je ispucavajući loptu pogodio Bena i omogućio mu da zatrese mrežu.

– Meni je bilo najteže. Kod prvog gola došlo je do slabe komunikacije sa igračem koji je trebalo da zagradi igrača, zakasnili smo i došlo je do penala. Pala mi je i koncentracija, zato je i usledila greška. Videli ste da sam hteo da dodam, desno, pa levo i na kraju sam pogodio igrača Zvezde. Dešava se, sport je to. Ja moram greške da zaboravim jer u sredu imam novi meč. Ako ostanem pod tim utiskom, ja sam poražen. A meni su 24 godine i imam nameru da branim do 40. i da se razvijam u inostranstvu – kaže Kostić.