Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

KOSANOVIĆ: Uvedite doping i za trenere! Oni skaču, lupaju, udaraju…

Objavljeno

-

Nakon prvog, neposredno posle meča, dobili smo i drugi komentar trenera Radničkog iz Niša, Milorada Kosanovića.

Šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je u petak uveče napravio novi šou tako što je ušao u sukob sa trenerom Radničkog Miloradom Kosanovićem, a potom i nekim sa tribina kome je čak gestikulirao klanje i poručio da će ‘otkriti svaku utakmicu koja je bila nameštena’.

Dan kasnije Kosanović je za ‘Kurir’ bio malo detaljniji u vezi tog događaja i predložio je čak da se uvede doping za trenere.

– Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno – rekao je Kosanović i otkrio svoj predlog:

– Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša – podvukao je Kosanović.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu