Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Lacio želi da ostane u srpskom ruhu

Objavljeno

-

Jonathan Moscrop/Sportimage(Credit Image: © Jonathan

Sledi prelazni rok širom Evrope, a svakako će u fokusu biti mnogi srpski fudbaleri, koje očekuje promena sredine.

Jedan od onih za koje se svako leto unazad nekoliko godina predviđa odlazak je Sergej Milinković-Savić. Samo, sada se čini da je odlazak najboljeg igrača Lacija veoma izgledan i da je pravo vreme za rastanak.

U Rimu se spremaju za taj dan, kada će ostati bez čoveka koji je davao ton igri svih ovih godina. Zato je glavno pitanje koga Mauricio Sari vidi kao zamenu. Ako je verovati medijima na Čizmi u pitanju su opet Srbi. Sa jedne strane veoma je interesantan Filip Đuričić, kome sa Sasuolom krajem ovog meseca ističe ugovor.

Ali Lacio bi još jednog reprezentativca Srbije. U pitanju je fudbaler Verone Ivan Ilić. Mladi vezista je odličnim partijama skrenuo pažnju na sebe. Sari ga mnogo poštuje, ali nije jedini. Navodno su se zainteresovali Atalanta, Borusija Dortmund i Olimpik iz Marseja, a takođe bi otežavajuća okolnost mogla da bude cena koju je istakla Verona od 25 miliona evra.

Izvor: SK/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu