Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Lalatović još jednom briljirao na konferenciji pred meč!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: FSS

Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u petak od 18 časova na “Karađorđu”


Trener Vojvodine Nenad Lalatović protiv Rada će proslaviti vredan jubilej, 100. put vodiće “lale” sa klupe, u meču koji dolazi posle ubedljivog poraza u Novom Pazaru u prethodnoj rundi, 1:3.

Upravo je incident na toj utakmici, posle kog je isključen Lalatović, bio i jedna od tema konferencije za mediji pred novi prvenstveni duel.

Podsećamo, Lalatovića je sudija isključio pred poluvreme jer je burno reagovao na provokacije iz lože novopazarskog stadiona.

– Kažnjen sam sa 50.000 opet. Šta da kažem? Dugo nisam bio isključen i stvarno se trudim da kontrolišem svoje emocije, iako sam emotivan čovek i ne mogu da podnesem dobacivanja od strane nekog malog žvalavka sa tompusom i zlatnim satom, koji sedi u društvu Rasima Ljajića i krema Novog Pazara – rekao je Lalatović.

– Ako je neko ikad hvalio i izražavao simpatije prema Novom Pazaru i njegovim ljudima, to sam bio ja. Rekao sam i da bih voleo da budem trener Novog Pazara, jer publika tamo je stvarno fenomenalna. Da je klub organizovan kako treba i da se ulaže u njega, tamo bi bilo milina raditi, jer to je fudbalski grad – napominje Lalatović.

Objasnio je i kako je došlo do njegovog isključenja na prošlom meču.

– Taj koji me je vređao svih 45 minuta misli da je neki kriminalac, mangup i da je jako opasan. Ja mu ne mogu apsolutno ništa, ali sam zamolio četvrtog sudiju da ga izbace. Stajao mi je četiri-pet metara iznad glave, a posle sam molio Boga da siđe dole. Kada sam sedeo na tribini ispred njega, bio je toliko hrabar da nije smeo da me pogleda.

Nastavio je trener Novosađana u istom tonu prema provokatoru.

– Ne volim balavce koji se tako ponašaju, a njegove uvrede na praznom stadionu su baš bile neukusne. Delegat i sudija nisu mogli da reaguju, a ja sam isključen ne zbog ophođenja prema protivniku, navijačima ili sudijama, već prema tatinom sinu koji u životu nikad ništa teže od kašike nije podigao. Misli da može tako da se ponaša pošto sedi pored gospodina Rasima Ljajića, koga inače jako cenim i volim i koji mi se izvinio posle utakmice. Međutim, ne može ni on da utiče na te žvalave tatine sinove – rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u petak od 18 časova na “Karađorđu”.

Izvor: Espreso