Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

LAZAR VJEŠTICA NAPUSTIO OFK BAČKU! Srpskoligaš bez predsednika

Objavljeno

-

Foto: Sportski portal

Vještica Lazar više nije predsednik OFK Bačke

Prema našem izvoru, dosadašnji predsednik novog člana Srpske lige OFK Bačke iz Bačke Palanke, Lazar Vještica podneo je ostavku na to mesto i napustio klub čiji je bio višedecenijski član.

Vještica je u Bačkoj ostavio neizbrisiv trag kako kroz bogatu igračku karijeru, tako i kroz razne uloge u samom funkcionisanju kluba počev od trenera mladih kategorija, prvog tima… Lazar je u klubu ostavio neizbrisiv trag i kroz rukovođenje. Bio je sekretar, sportski, tehnički, izvršni direktor. Kao kruna njegove karijere došla je uloga predsednika njemu voljenog kluba.

Ko će biti novi predsednik kluba koji je do pre samo dva meseca godinama u nazad igrao savezni stepen takmičenja, kluba koji je ispisao svoje nove stranice istorije tako što se takmičio u Super i Prvoj ligi Srbije, ostaje da vidimo narednih dana.

Piše: Patrik Horts

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu