Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

LEGENDA SRPSKOG FUDBALA ISPROZIVALA “ORLOVE” KAO NIKO!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Getty Images

Legendarni srpski fudbaler Stanislav Karasi bio je iznerviran, besan i neraspoložen nakon poraza “orlova” od Škotske u Beogradu sa 6:5 nakon penala.


Proćiće najmanje 24 godina od prethodnog i potencijalnog budućeg učešća na Evropskom prvenstvu, a to nikako ne prija velikanu našeg fudbala.

Ne da nije štedeo igrače nakon poraza, nego je imao i posebno uvedrljivo određenje za Dušana Tadića, kapitena naše selekcije.

– Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao levog beka, nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale – ističe Karasi, koji nije štedeo ni selektora.

Na ovome se nije zaustavio, što samo govori da se i sam oseća kao i čitava država – baš, baš razočarano.

– U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu da igraju sa ovim igračima našim. Jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija – besan je Karasi.

Izvor: Blic sport