Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

LUKA JOVIĆ ZAKUCAN ZA KLUPU, OVAJ POTEZ ZIDANA GOVORI SVE O SUDBINI SRBINA

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: AP/Francisco Seco

Kraljevići” su preživeli najtežu prepreku u španskom prvenstvu.


Real Madrid se mučio, tražio prilike, šanse, samo jednu loptu iza leđa golmana Davida Sorie i na kraju uspeo… Očekuje ih lavina prozivki navijača Barselone, ali teško da bilo ko u Madridu mari što su tri boda osvojena sa bele tačke (1:0).

Ključni momenat desio se u 78. minutu kada je Matijas Olivera Miramontes pokupio Danija Karvahala, pa sudiji nije ostalo ništa drugo do da pokaže na belu tačku. Takav poklon ne propušta Serhio Ramos koji četvrtim pogotkom u šest mečeva od povratka Primere završava posao protiv jednog od najprijatnih iznenađenja sezone.

Luka Jović se po prvi put od korona pauze našao na spisku od 24 igrača, ali i pored pet izmena Zinedin Zidan mu nije ukazao poverenje. Podsetimo, Jović je povredio kost u stopalu zbog čega je bio primoran da napravi jednomesečnu pauzu od treninga i da nosi longetu na nozi. Francuski strateg je zanimljivo u 90. minutu odlučio da Karima Benzemu pošalje na klupu, a umesto njega uvede Marijana Dijaza. Još jednom je mladi igrač dobio prednost u odnosu na Jovića, pa ostaje da se vidi da li je ovo i konačno zbogom Zidana Srbinu.

Izvor: Blic sport