Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

MAMIĆU TI, MODRIĆU! „Ja sam ga uzeo u Dinamo kao IZBEGLICU, a ne sme da kaže: BANDO JEDNA, MAMIĆ NIJE NIŠTA UKRAO!“

Objavljeno

-

Luka Modrić/Zdravko Mamić, Foto: EPA/Sergio Perez, Beta

Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije . kaže Zdravko Mamić

Zdravko Mamić nije dosta dugo držao konferenciju za medije, što je i sam potvrdio, ali je ovu 20. juna morao da održi s obzirom na neka dešavanja koja se povezuju sa njegovom porodicom.

Tom prilikom alfa i omega Dinamo Zagreba dotakao se i fudbalera Hrvatske, najviše Luke Modrića, kojima je donekle zamerio što ne kažu neku lepu reč za njega.

– Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo – rekao je Mamić.

Pojasnio je i kako je došlo do transfera druge dvojice igrača koje je pomenuo u govoru.

– Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše – završio je Mamić.

Podsećanja radi, Mamić se već četiri godine skriva od hrvatskog pravosuđa u Bosni i Hercegovini, a s vremena na vreme napravi konferenciju za medije na kojoj se ređaju ispadi.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu