Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

MARKO MARIN Sreća što Pavkov nije otišao, drugi gol je vrlo važan

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Kapiten crveno-belih, Marko Marin, špartao je na terenu poput radilice, nervirao protivničke igrače, koji su znali i grubo da startuju nad njim… Na kraju je, sa 2:0, mogao da bude zadovoljan.

– Super rezultat i dobro smo igrali. Nismo očekivali da će tako defanzivno da krenu, stavili su defanzivni blok, tačnije dva. Drugi dan smo dali malo kasno, ali mnogo važno – smatra Marko Marin.

Bilo je iznenađujuće što se Ivanić bio desno, Ben levo?

– Imali smo plan da igramo s krilima, leva strana, leva noga, desna strana desna noga, videli ste kako je Mirko Ivanić sjajno centrira. I ovako smo preko bokova imali dobre kombinacije. Po sredini je bilo teško proći.

Kako bi prokomenatarisao igru Milana Pavkova?

– Uvek kad uđe, on je opasan. Uvek se nešto dešava oko njega. Ima “nos za gol” Mnogo je važan igrač za nas i možemo da budemo srećni što nije otišao. I Boaći je bio dobar, postigao je lep pogodak glavom, lepo se kretao. Imamo dva sjajna špica! Milan je veliki potencijal, videlo se odmah kada je ušao na teren, da je podigao ekipu. Velika je stvar imati takvog igrača u ekipi.

Da li idete na pobedu u Helsinkiju?

– Idemo na prolaz, a zašto ne i na pobedu? Idemo tamo da damo gol i rešimo prolaz u narednu rundu.

Da li vas je zbunila igra Finaca?

– Analizirali smo ih dobro, ali teško je analiziarti ekipu kpoja je dominantna u svojoj ligi. niko ih ne presinguje. Promenili su sistem, zato što su videli da smo kvalitetnija ekipa. Videlo se na terenu da smo bolji – poručio je Marko Marin.