Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Menja li se propis o broju stranaca: Vuletić o poslušnicima i puču nad srpskim fudbalom

Objavljeno

-

Potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, uputio je javno pitanje Fudbalskom savezu Srbije, a odgovor će biti poznat veoma brzo.

Posle poraza u večitom derbiju Zvezdan Terzić je izjavio da je pravilo o broju stranaca na utakmicama Linglong Superlige Srbije atak na Crvenu zvezdu, a kako stoje stvari već na sutrašnjoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije moglo bi da se diskutuje o ovom pitanju.

Vuletić je putem svog tviter profila otkrio da je u toku lobiranje da se broj stranaca sa 4 poveća na 8 i u svom stilu se zapitao da li Savez pod okriljem noći i daleko od očiju FK Partizan pokušava da izvrši puč nad srpskim fudbalom.

Za sada odgovora nema, svakako da će sutrašnja sednica biti u najmanju ruku vrlo interesantna, a ostaje da se vidi kako će pobornici ove ideje pokušati da objasne eventualnu promenu propisa nakon 10 odigranih kola.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu